Middeleeuws spektakel

Celebrations EntertainmentWij nodigen u uit op een onvergetelijk avondje Middeleeuwen

Een schitterend feestbanket in een grandioos decor, een dozijn spetterende attracties, middeleeuwse kostuums en muziek, heerlijk eten en drinken naar hartenlust... en u bent weg uit de 21ste eeuw, terug naar 3 juli 1468.

Wij, Karel de Stoute en Margaretha van York,

verwelkomen u aan onze bruidsdis. Het zijn spannende tijden in 1468. Alles is anders: feesten, eten, opdienen, omgangsvormen, vermaak. U valt van de ene verrassing in de andere. U zit in een imposante voormalige kerk omgeven door tientallen andere feestvierders.

Celebrations EntertainmentBourgondisch genieten

Het eten zelf bestaat uit een gargantuesk viergangendiner, rijkelijk overgoten (zo hoort dat in de Middeleeuwen!) met bier en wijn zoveel u wenst. Maar het gaat niet alleen om eten: tijdens de maaltijd komt u ogen en aandacht tekort voor het spektakel en de gezelligheid.

Historisch spektakel

Tientallen acteurs voeren voor u een wervelend middeleeuws spektakel op. Het bruiloftsfeest wordt opgeluisterd door narren, minnestrelen en dansers. Verder vallen er zwaardgevechten, valkeniers, vuurspuwers, heksendansen, ridderslaan, papegaaienschieten, enz. te bewonderen. U beleeft al deze attracties van zeer dichtbij en kunt op aanvraag deelnemen aan het vertier. Een historisch gezellige avond gegarandeerd voor iedereen!

Voor elk wat wils

Deze avond is letterlijk een festijn voor alleman. Alle leeftijden, individueel of in groep, amuseren zich te pletter. Kinderen genieten van aantrekkelijk geprijsde arrangementen en steken heel wat op.

Geknipt voor uw bedrijf

Ook uw collega's zullen het spektakel weten te smaken: gezelligheid troef voor personeelsavond, dealerdag of verkoopsmotivatie.
 
Wat meer is : via een kleine aanpassing van het programma of het menu kan de avond op maat van uw bedrijf of organisatie worden georganiseerd.
 
Uw medewerkers zullen uw initiatief ongetwijfeld op prijs stellen. Met u erbij wordt het beslist een onvergetelijk feest. Ga terug in de tijd en stuur ons zo snel mogelijk uw ijlbode met uw reserveringsbon (faxen mag ook).

Tot binnenkort, KAREL EN MARGARETHA